Om oss

Ingvild er utdannet rideskolelærer fra Norsk hestefagskole på Starum, og er utdannet grunnskolelærer. Hun har konkurrert aktivt både i sprang og dressur, og har bred og allsidig erfaring med både undervisning og trening av hest. Brage er fysioterapeut, og gårdens handyman.

Felles for våre kunder er at de ønsker at sin hest skal ha et så naturlig hesteliv som mulig i den moderne verden, men samtidig ha de treningsfasilitetene et moderne hestesenter kan til tilby. Hos oss finner du konkurranseryttere, turryttere, hobbyryttere og de med pensjonister som nyter tilværelsen. Vi har et kjempetrivelig miljø på stallen, hvor ulike filosofier skal være greit å dele og å utøve.

Vi ønsker å tilrettelegge for at hestene får dekket sine grunnleggende behov som flokkdyr, herunder sosial kontakt og lek med andre hester, mye frisk luft og bevegelse samt god tilgang til å småspise hele dagen. Vi tilstreber å tilby hestene på stallen et så naturlig hesteliv som mulig, og har derfor valgt oppstalling på utegang.