STALL NIDELV
KLASSISK RIDNING OG NATURAL HORSEMANSHIP 

Klæbu - 20 km. sørøst for Trondheim sentrum

 

STARTSIDE  -  NYHETER  -  OPPSTALLING  -  TRENINGSTILBUD  -  OM OSS  -  FILOSOFI  -  ARTIKLER  -  KONTAKT  -  KART  -  LINKER  -  LEILIGHETER
Startside - Treningstilbud - Alexandra Myhren

ALEXANDRA MYHREN
Les mer om Alexandra på
http://www.ridekunst.no  

For mange mennesker, inkludert meg selv, handler hest om rekreasjon og selvutvikling. Hestene kan vise oss ubregrenset tillit, kjærlighet og gi oss fantastiske opplevelser om vi bare behandler dem med den verdighet og respekt de fortjener.                                                    

Hesten er ikke skapt for at vi skal ri på den, langt derfra. Det er meg et mysterium at hester tillater mennesket opp på deres følsomme rygg, og det er en gave vi skal være evig takknemlige for. Hestens bygning gjør den uegnet til å bære ryttervekt, og med denne ekstra ballast vil vi umiddelbart frata hesten dens naturlige balanse og bevegelsesfrihet. (…)

Det er vårt ansvar som ryttere å utdanne oss slik at vi kan gi hesten best mulig forutsetninger til å kunne bære vår vekt på en korrekt måte. Som ryttere må vi opparbeide og stadig utvikle balanse, koordinasjon, smidighet og ikke minst forståelse.

Vårt mål bør være å utvikle hestens fysiske kapasitet og forståelse for hjelperne slik at den kan bære vår ryttervekt i balanse, med eleganse og stolthet. Vi skal behandle hver hest som et individ og ha hestens fysiske og psykiske velvære i fokus.  Da kan vi få en hest som er motivert og som ønsker å vise oss det vi lengter etter: Partnerskap, harmoni og et innblikk i deres verden!   

                                                - Alexandra Myhren-
                                                                                  

 
     

Copyright © 2007 Stall Nidelv